Vakantie aan het Gardameer: sport, relax, vermaak, natuur, cultuur en nog veel meer zul je kunnen ontdekken op je vakantie aan het Gardameer!


Posted on 09 May 2010
Het hele jaar door denk je aan de zomer en aan een mooie vakantiebestemming. De oplossing wordt je gegeven door Camping Baia Verde voor een droomvakantie aan het Gardameer. Onze camping bevindt zich op driehonderd meter afstand van de kust en biedt je de mogelijkheid elke middag te rusten onder de warme zon op ons strand. Dit is niet alles want op jouw vakantie aan het Gardameer kun je ook nog gebruik maken van onze zwembaden met hydromassagelagunen en geisers. Voor wie gezond wil sporten is er een polyvalent veld tot jullie beschikking voor voetbal en volleybal en kun je de mooiste watersporten leren zoals zeilen of windsurf.
Voor je kinderen organiseert ons team elke dag voetbal- en volleybaltournees, recreatieactiviteiten en vooral de baby dance aan het einde van de dag. Voor jouw vakantie aan het Gardameer heeft de Camping baia Verde aan alles gedacht, in het teken van jouw gemak: op het terrein bevindt zich een minimarket, een restaurant om onze typische producten te proeven of een lekkere gevulde pizza te eten.
Ook huisdieren zullen gebruik kunnen maken van onze specialisten in de salon. Zij hebben immers ook recht op een mooie vakantie aan het Gardameer! Dit fantastische landschap biedt je de mogelijkheid uitstapjes en excursies in de open lucht te organiseren, je kunt shoppen in het centrum of je kunt een lekker ijsje nemen aan de kust. ’s Avonds zijn er allerlei evenementen, themafeesten en muziekavonden die vooral georganiseerd worden voor de toeristen. Kom naar onze camping Baia Verde om jouw vakantie aan het Gardameer door te brengen, je zult je nooit vervelen!
Vermaak op loopafstand


Zie ook
09/05/2013 Vakantie te Manerba om de populaire cultuur te ontdekken

09/12/2010 Bungalow aan het Gardameer: Baia Verde voor grote bungalows aan het Gardameer

09/06/2017 Vakantie aan het Gardameer tussen sport, cultuur en ontspanning

09/05/2010 Vakantie aan het Gardameer: met de komst van de zomer zullen we allemaal zin hebben in een mooie vakantie aan het Gardameer

09/04/2011 Vakantie aan het Gardameer: de activiteiten van de vakantie aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects